Autoværksted Brande Monzes Auto - Autoværksted i Brande

Velkommen til Monzes Auto - dit lokale autoværksted i Brande. Hos Monzes Auto er vi altid klar til at hjælpe dig med din bil, både når du skal have lavet en reparation, men også når det gælder køb, salg og nye dæk.

Vores værksted i Brande udfører service og reparation på alle bilmærker. 

På vores moderne værksted står vore medarbejdere altid klar til at betjene dig med god service og et smil. Vi er i øjeblikket 4 mand på værkstedet, og vi bliver løbende uddannet, så vi altid kan give dig opdateret viden og reparationer på din bil - På den måde sikrer vi, at du får den viden og teknik der er vigtig for at du får mest muligt ud af din bil. Du og din bil er i sikre hænder hos os.

Fordi vi er medlem af Din Bilpartner, kan du let booke tid på værkstedet, og du kan altid regne med gode priser og god service, som på alle de andre Din Bilpartner værksteder. På vores dækværksted kan vi servicere dig med både sommer og vinterhjul samt alufælge og sporing. Vi er medlem af Dæktryk Kæden, som giver 5 års garanti på dækfejl. 

Ring til os i dag  og få et tilbud på reparation af din bil, eller book tid på Din Bilpartners bookingportal, der er let at bruge. Vi glæder os til at se dig på vores værksted i Brande, så du kan komme videre med din dag hurtigst muligt.

Services og reparationer

Vi tilbyder en lang række services og reparationer på vores værksted på Grønlundvej 82 i Brande. Vi ved at din bil er vigtig for dig, og derfor sørger vi for at du kan komme til os, lige meget hvad den fejler. Vi hjælper dig med at finde ud af hvor fejlen eller skaden stammer fra, og sikrer at skaden bliver udbedret på den bedst mulige måde - for dig, for bilen og for din pengepung.

Blandt andet tilbyder vi rens af motor, servicering, klargøring til syn og mange andre services og reparationer på dit autoværksted i Brande.

Og mens du er her - hvorfor så ikke tage et kig på nogle af de biler vi har til salg under vores bilsalg? Vi har mærker som Fiat, Citroën og Toyota i mange forskellige prisklasser, og hvem ved, måske finder du din nye drømmebil. Du finder dem alle her: Brugte biler i Brande

Kontakt os

Har du spørgsmål til din bil, eller vil du gerne have et tilbud på en af vores services eller reparationer? Så tøv ikke med at kontakte os. Hos Monzes Auto er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan komme bedst muligt videre, også du kan føle dig sikker når du begiver dig ud i trafikken.

Nogle af de ting som folk ofte spørger om kan være: 

  • Hvornår skal jeg skifte dæk? 
  • Hvad er et serviceeftersyn og hvorfor er det vigtigt?
  • Hvordan klargør jeg min bil til syn? 

Vi tager alle dine spørgsmål seriøst, og gør vores bedste for at give et svar der giver mening for dig, lige meget om du er bilekspert, eller blot bruger bilen for at gøre din hverdag lettere. Vi ser frem til at hjælpe dig med at blive endnu gladere for din bil.